čtvrtek 7. dubna 2016

Hmm, nesnášim změny a rozhodování

Nenávidím změny.
prostě
nenávidím

Někdo se vrhá do neznáma a do novinek s radostí. Já bych tak ráda zůstala v zajetých kolejích. Mám ráda svoje rituálky, co jak dělám, kam kdy s kym chodim, skym se jak bavím a všechno. Všechno prostě standardně. A když přichází něco, co tohle všechno zruší aniž bych sama to zvolila a vy s tím nemůžete nic udělat, jen se povozit s proudem a změnit něco, nebo zůstat na stejným i když ostatní změní..

Asi hodně smysluplný odstavec...

Prostě mám ráda naše BO takové jaké je. S prací kterou děláme, s lidmi s kterými děláme, všechno. Kde kdo sedí, kdy kdo chodí do práce. Vím kdo mi pomůže se skladama (dneska nejlepší 8 nových Iphonů na eshopu a Pavla skladuje..), kdo s přečíslováním a koho zajímá, že mám nové kalhoty. Pizzičky k obědu, případně nočky a případně jdeme do kantýny kde si dáváme spíš jen špagety, smažák nebo rajskou (O!, kdypak bude asi rajská s koulema, tu milujeme :3)
Ale protože se hledá 10 nových hrdinů, náš team se rozpadá a migruje. Tedy někdo. Na jiné oddělení. Hm..

hm..

Ne vlastně, já o tom nechci mluvit. Já se 3 dny rozhodovala jak kkt, zda mám jít tedy nahoru (nahoru jako nahoru) nebo zůstat dole, ale s polovinou teamu, protože zbytek bude pryč. Joo, dělala bych to co dělám už rok, to co umim a to v čem sem si jistá. Žádný kkt zákazníci, co na vás řvou kvůli čemukoliv (no dobře, nějaký ten nepříjemný hovorek mám i teď), ale nahoře? Na reklamacích? hm..
Největší problém je pro mne ale opustit a zničit stávající náš Team. Jako vážně, doprdele..(chvilka na to si pobrečet a přejít na jiný odstavec..)

hm...

Kdyby zůstalo všechno jak bylo a žádné změny.

Brečela jsme 2x, zatím jsem ještě nezvracela ale jen na to myslim, už bych šla.

Já tak nesnášim změny...


Mluvím jak dospělý člověk
řešící práci a podobný píčovinky
je skoro čas založit rodinu
(jen co přestanu hulit..)


Ne, už je rozhodnuto, nebudu to řešit. Jen si dneska pobrečim, možná naposledy.
Spíš ne.
Jdu spát, abych zítra mohla vstát do práce a užít si jeden z posledních 6 dnů, co na BO budu. Pak mě přivítá svět neomezených možností reklamačního oddělení. Jupí....

Hmm

 A nebo ne a zůstanu na BO a ještě to těch pár měsíců převálčíme. Ano, mohla bych zůstat.. Udělat kariéru na Oatech..

Nenáším změny a nesnáším rozhodování.
Hm.

Na rozveselení písnička. Stará, ale hm.. vadí to někomu?